GRČKA ŠKOLA GRČKOG JEZIKA

 

Škola grčkog jezika „HELLENIC INSTITUTE“ je jedna od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje grčkog jezika na teritoriji grada Beograda. Usko specijalizovana i orjentisana isključivo na grčki jezik. Osnovana je 2003.god. i do danas je kroz istu prošlo i uspešno završilo svoje tečajeve nekoliko stotina polaznika.

Osnovna delatnost je izvodjenje visokostručne nastave grčkog jezika, kako za decu, tako i za odrasle, prema najsavremenijim evropskim standardima.

Široka ponuda različitih kurseva, visoka stručnost predavača, kako domaćih, tako i predavača sa grčkog govornog područja, savremeno opremljene i klimatizovane učionice, samo su neki od razloga da posetite našu školu. Rad se odvija u grupama do šest polaznika, sa programom od dva dvočasa nedeljno, u periodu od tri meseca.

Redovna procena znanja kao i završni ispit, takodje se odvijaju u skladu sa programom tečaja. Po završetku kursa i polaganja završnog ispita, svi polaznici ostvaruju pravo na dobijanje sertifikata o pohadjanju tečaja.

Profesionalno ponašanje i korektan odnos na svim nivoima, je ono što možete očekivati upisom u našu školu i tokom čitavog vašeg boravka u istoj.

Sve bliže informacije možete dobiti na sledeće telefone :
od ponedeljka do petka u terminu od 9-21h na 2629-018, 3284-556
vikendom u terminu od 9-21h na 063/228-227
faks 3284-578

Ili još bolje, pošaljite svoja pitanja posredstvom ovog formulara, i naši administratori će vam brzo i precizno odgovoriti!Vaše ime:

Vaša e-mail adresa:

Poruka:

Institut Hellenica