Izražava se kroz razlličite vizuelne forme. Od arhitekture do fotografije.
Kreiranje koncepta je najvažnija karika u procesu stvaranja.
Retro-futurizam je njegov osnovni idiom.

Multivalentan i kodiran, traženi arhitektonski jezik pronalazi rešenja kombinujući poznate elemente, toliko puta viđene na objektima širom sveta, ali istovremeno prezentujući i nove tendencije. Iako bez istorijskih citata, ova građevina snažnom geometrijom ocrtava sve doktrine koje podrazumeva moderna.

Objekat ima izrazito moderne linije i potpuno je u skladu sa aktuelnim trendovima koji dominiraju arhitektonskom scenom. Odabirom arhitektonskih elemenata su jasno naznačene funkcionalne zone koje se mogu transformisati u skladu sa budućim zahtevima.

Smatramo da je autentičan izraz (stilizacija prepoznatljive etno forme) mnogo podesniji za organizaciju, modelovanje kapaciteta, ekonomičnu eksploataciju i održavanje savremenog tematskog parka, nego što je to puko kopiranje tradicionalnih formi.

Posebna pažnja je posvećena organizaciji prostora i ambijentu u kome su smešteni bazeni za različite aktivnosti. Iskustvo koje je stečeno tokom razvoja sličnih modela kao što su rimsko kupatilo, tursko, finsko utkana su u ovaj jedinstven prostor.

Make it easy for your audience to fall in love with your products.