(38111) 244 18 02
       063 360 525   

Želim da kupim knjigu (PDV i transport uračunati):

- Makrobiotički put do potpunog zdravlja, po ceni od 2500 RSD
- Želim da kupim i/ili neku drugu knjigu (kliknuti za kompletnu listu)
- želim da platim pouzećem
- želim da platim opštom uplatnicom (klikni za model uplatnice)

O načinima plaćanja

Naručene proizvode plaćate pouzećem, kuriru, ili uplatnicom na račun preduzeća ((klikni za model uplatnice)). Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši mail ili telefonsku potvrdu. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.

U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

kontakt Dragan Karganović 063 360 525

O načinima transporta

Naručene proizvode šaljemo kurirskom službom.

Transport se ne plaća, uračunat je u cenu.

Isporuka pošiljke vrši se ekspers uslugom "danas za sutra" za porudžbine primljene do 12.00, osim ako vi drugačije ne zahtevate. Isporuka se vrši na području Srbije.

O zaštiti privatnosti

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U ime IP Karganović d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe. Vaše podatke nećemo davati trećim licima niti dozvoliti zloupotrebu bilo koje vrste

O korišćenju podataka na sajtu www.karganovic.com

Sav tekstualni i multimedijalni materijal na sajtu je vlasništvo IP Karganovič d.o.o. Svako korišćenje ovih materijala legalno je isključivo po dogovoru sa IP Karganovič d.o.o.

IP Karganovič d.o.o. ne odgovara za posledice nastale korišćenjem materijala do kojih ste eventualno došli izvan adresnog prostora www.karganovic.com

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. IP Karganovič d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju, gradimo ga u ime budućnosti.