Veći deo naših proizvoda odlikuje se velikom postojanošću, čvrstoćom, tvrdoćom i daju efekat mermera na zidu. Zbog svog sastava koji je na bazi prirodnih sirovina (kreč i mleveni mermer), zid nakon obrade našim materijalima normalno diše i ne dozvoljava se stvaranje vlage.


Jedan od naših prioritetnih proizvoda je: MARMORINO VENEZIANO. Materijal koji je u svetu prepoznatljiv po tome sto je veći deo Venecije, kao i veliki broj crkvi u Italiji, odrađen sa njim. Upravo ovaj materijal daje poseban, spektakularan izgled ovim građevinama.

Stucco Italiano postiže brojne klasične i moderne efekte pomoću stucco marmorino zidnih žavršnica
an image

Mi smo brend osnovan od strane italijanskih majstora umetničkih građevinskih završnica, čiji biznis, Stucco Italiano, je baziran u regionu Veneto, blizu Venecije - regionu čuvenom po bogatstvu arhitektonske i građevinske baštine, najbogatijem u, arhitektonski, prebogatoj Italiji.

Suptilne italijanske zidne završnice

Nudimo veliki asortiman materijala i tehnika zidnih i podnih završnica, koji je naslonjen na dugogodišnju briljantnu karijeru naših stručnjaka. Osim izgleda, veoma važan je i ekonomski momenat u planiranju i izvođenju radova. Prvenstveno vodimo računa da rezultati na bazi naših proizvoda budu prelepi ali pre svega zdravi, postojani, uz razumnu cenu. Za postizanje najboljih rezultata, postoji program obuke u Italiji a u pripremi je i komplet edukativnih video DVDjeva.

Pogledajte galerije fotografija prostora i graževina obrađenih Stucco Italiano tehnikama

Preuzmite našu brošuru o Marmorino Veneziano paleti (pdf, approx. 356kb).

an imageUdahnite život vašim podovima pomoću marmorino stucco završnica

Zahvaljujući inovativnim tehnikama Stucco Italiano, moguće je dekorisanje podova u modernom i futurističkom maniru. Pogledajte našu galeriju fotografija podnih završnica.

an image
Stucco Italiano d.o.o.
Rača, Vojvode Pavla Cukića 27
Email: stuccoitaliano.doo@gmail.com

Telefon: 034 75 13 21
Telefax: 034 75 13 21
Mobilni: 060 67 22 153
Mobilni: 063 186 11 47
Kontakt

Opis proizvoda

an image