Kratki opis komapnije Stucco Italiano d.o.o. Srbija

Firma STUCCO ITALIANO DOO, nalazi se u Rači Kragujevačkoj, ul. Vojvode Pavla Cukicć 27, na 34 km od Kragujevca i 11 km od Markovca tj. auto-puta.

STUCCO ITALIANO je novoootvorena firma i usko je povezana sa firmom STUCCO ITALIANO iz Italije, čiji je vlasnik g-din Polistena Giovanni, koji je ujedno i jedan od suvlasnika firme STUCCO ITALIANO u Srbiji.

STUCCO ITALIANO DOO osnovana je od strane: Polistena Giovannia, Lopačanin Slaviše i Radosavljević Dejana, koji svoju dugogodišnju saradnju i iskustvo iz Italije prenose i u našu zemlju. STUCCO ITALIANO DOO bavi se prvenstveno proizvodnjom završnih dekorativnih materijala u građevinarstvu. Naši proizvodi baziraju se na prirodnim materijalima i proizvode se po tehnologiji g-dina Polistene, koji u ovoj oblasti ima višedecenijsko iskustvo.

Veći deo nasih proizvoda odlikuje se velikom postojanošću, čvrstoćom, tvrdoćom i daju efekat mermera na zidu. Zbog svog sastava koji je na bazi prirodnih sirovina (kreč i mleveni mermer), zid nakon obrade našim materijalima normalno diše i ne dozvoljava se stvaranje vlage.

Jedan od naših prioritetnih proizvoda je: MARMORINO VENEZIANO. Materijal koji je u svetu prepoznatljiv po tome sto je veći deo Venecije, kao i veliki broj crkvi u Italiji, odrađen sa njim. Upravo ovaj materijal daje poseban, spektakularan izgled ovim građevinama.

U paleti naših proizvoda nalaze se:

Veći deo materijala namenjen je i za unutrašnju i za spoljašnju upotrebu, kako za prestižne i elitne lokale, tako i za kuće i stanove. Novije generacije materijala kao sto su: Liberty Epoque, Marmorino Metalic, Lava..., prate svetske trendove i zadovoljavaju i najzahtevnije kriterijume.

Proizvodi STUCCO ITALIANO trenutno se izvoze u: Australiju, Englesku, Irsku, Nigeriju, Rusiju... sa tendencijom osvajanja novih tržišta jer naš glavni adut je kvalitet proizvoda.

an image
Stucco Italiano d.o.o.
Rača, Vojvode Pavla Cukića 27
Email: stuccoitaliano.doo@gmail.com

Telefon: 034 75 13 21
Telefax: 034 75 13 21
Mobilni: 060 67 22 153
Mobilni: 063 186 11 47
Kontakt

Potvrda o izvršenoj registraciji

an image

Opis proizvoda

an image